The sky is the limit

The sky is the limit

#Nostalgischegedachten
Terwijl ik een blog aan het schrijven ben, denk ik aan vroeger. De gedachten stromen door mijn hoofd.

Een tijd terug begonnen mijn avonden om 23.30 uur en eindigde om 4.00 uur. Dit waren de tijden dat ik leefde en ook de avonden waar mijn maten en ik mee rapten met young, wild and free van Wiz Khalifa en losjes gingen op latinhouse. Onverwachts stonden mijn maten en ik bij elkaar voor de deur en hingen rond. Met plezier kijk ik terug naar dit hoofdstuk.
#tijdenveranderen #nopressure

Niet heel veel later moet er gepland worden om met elkaar af te spreken. Sommige maten spreek ik dagelijks en sommige maten wekelijks of zelfs maandelijks. Jammer, maar thats life.

#evenuithetoognooituithethart

#eigenwereld #motivatie

Leeftijdsfase 18-30 jaar.

Dit is de fase van hard studeren en werken. Hoe overleven wij deze fase? Uiteindelijk richten individuen zich op persoonlijke doelen die behaald moeten worden.

#worksmart

Ook krijgt iedereen te maken met levenfases die minder soepel verlopen. Oorzaken kunnen verkeerde keuzes zijn of andere ingrijpende gebeurtenissen zoals het verlies van iemand of een gebroken hart.

Ik heb mij eens laten vertellen wanneer het minder gaat dat hoofdstuk vanzelf afloopt en er ook vanzelf een nieuw hoofdstuk begint.

Hoe begin je een nieuw hoofdstuk?
Bedenk een realistisch doel voor jezelf. Denk groot maar onderneem klein. Laat je inspireren door motiverende quotes van tumblr of haal motiverende teksten uit muziek. “Er is geen weg naar succes, want succes is de weg” dit is een zin uit het nummer “ambiance” van Jiggy Dje. Wanneer er een belangrijke fase aankomt denk ik hieraan.

Daarbij is het belangrijk om een korte termijn doel te bedenken dat haalbaar is. Wanneer jij je doel behaald, zal dit naar meer smaken. Stel meer doelen en zorg voor succes ervaringen. Kijk vooruit, niet naar het verleden. Het positieve zal winnen van het negatieve. Dit zal er voor zorgen dat “succes de weg wordt” en jij je zelfverzekerder gaat voelen, waardoor jij beter zal functioneren. #zelfontplooiing

#naregenkomtzonneschijn

Een gedachte over “The sky is the limit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s