Friend & Friends: Full Moon

 

IMG-20170721-WA0020

Wie is organisator Mark Brouwers?

Mark is de bedenker en organisator van het evenement Friends & Friends dat jaarlijks plaats vindt. Op 29 juli organiseert Mark zijn vierde editie bij Beachclub Leef in Den Haag. Morehyperfocus heeft alle keren meegemaakt. In aanloop naar de volgende editie spreekt Morehyperfocus met Mark af om o.a. over zijn evenement “Friends & Friends” te praten.

Verbinden

Het concept Friends & Friends is ontwikkeld met als doel om (oude) vrienden aan elkaar te verbinden. Mark nodigt zijn vrienden op social media uit en vraagt hen om ook vrienden uit te nodigen. Kennissen en vrienden die elkaar jaren niet gesproken hebben, kunnen elkaar hier weer treffen. Een van zijn doelen wordt bereikt wanneer vrienden als van ouds een gezellige avond hebben. Onder het nuttigen van een hapje en een drankje wordt er gedanst op house & techno muziek.

 

 

 

Kwaliteit

Mark heeft ervaring met het organiseren van evenementen en is een getalenteerd marketeer. Mark is altijd in voor een praatje. Hij staat open voor ideeën en probeert zijn concept elke keer groter en spectaculairder te maken. “Het is leuk om alle bekenden te zien… Het is een soort reünie. Na mijn eerste editie in 2015 bij Beachclub Titus, krijg ik na een leuk feest een gevoel van voldoening waardoor ik besluit om Friends & Friends door te pakken.

Mark vindt de aankleding en originaliteit van een evenement belangrijk. Zo is er een keer een Hummer en heeft hij hier confetti kanonnen op laten plaatsen. Dit soort dingen blijven toch bij de mensen hangen. Niet veel later plant hij zijn tweede editie. Bij Beachclub Leef organiseert hij een Beerpong toernooi en eindigt het feest met een vuurwerkshow.  De laatste keer weet hij (dat ook bij Leef plaatsvindt) een BN-er te strikken. DJ Bjorn Remmerswaal uit het televisie programma Utopia staat achter de draaitafels en loopt er een gemaskerde steltloper (helemaal in het wit gekleed) door het publiek heen.

Verwachtingen

Wanneer Morehyperfocus vraagt wat de mensen 29 juli op zijn Full Moon party kunnen verwachten, lijkt hij dit liever niet prijs te willen geven. Mark lacht en zegt: Haha, dat is een verrassing. Ik vraag de vrouwelijke bezoekers om iets roods of wits aan te trekken en vraag de mannelijke bezoekers om in het blauw of net als de dames in het wit te komen. Ook kan er veel neon verf verwacht worden. Het feest zal een verzorgd en creatieve aankleding hebben. Onder andere Techno DJ Noumé zal dit keer voor dansvoer zorgen”

 

 
Motivatie

“Tijdens mijn studie Media Entertainment Management bedenk ik mij om iets naast mijn studie te doen, waar ik allicht later de vruchten van kan plukken. Ik laat graag zien wat ik heb geleerd en wat ik in huis heb. Zo kom ik op het idee om Friends & Friends te organiseren. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen, daar kan ik weer van leren. “

Streetgasm

Daarnaast neemt Mark samen met zijn broer meerdere keren deel aan de Streetgasm 2000 tour . Tijdens de 2000 tour (dat staat voor de 2000 mijl die de deelnemers zullen afleggen) scheuren mensen met sportauto’s door de mooiste plekken van Europa.

Tijdens hun laatste deelname startte zij in Praag en rijden via Budapest, Split en Venetie door naar Monaco waar het eindigt. Gedurende de tour komt Mark erachter dat Streetgasm op zoek is naar een social media expert. Mark komt in aanraking met de organisatie en ziet een vacature vrij als social media expert en is gaan solliciteren. Hij is aangenomen en beheert de social media van Streetgasm.

Reizen

Mark heeft de afgelopen jaren hard geleerd en goed genetwerkt. Hij kan moeilijk stil zitten maar heeft wel kunnen sparen voor een aantal fantastische reizen. Hij werkt voor verschillende werkgevers en zo kan hij zich blijven ontwikkelen  “Ik heb meerdere projecten lopen en wil mij blijven ontwikkelen. Ik ben lang op zoek geweest naar wat ik precies wil doen en heb meerdere dingen geprobeerd. Ook ging mijn studie niet helemaal lekker. Daarom neem ik tijdens mijn studie de beslissing om te gaan reizen. Het reizen heeft mij geholpen alles op een rijtje te krijgen. Ik ben tijdens mijn pauze onder andere in Vietnam, Cambodja en in Peru geweest. Hier heb ik mijn rust kunnen pakken. Ik heb nieuwe energie gekregen. Zo heb ik uiteindelijk mijn studie succesvol kunnen af ronden. Hierna ben ik er weer tussen uitgegaan. Vanuit de Filipijnen heb ik mijn werkzaamheden voor Streetgasm opgepakt en heb ik voor een Beachclub en verschillende hostels gedraaid. Terwijl ik op het strand in een hangmat lig, heb ik aan Streetgasm kunnen werken. Nieuwe inspiratie krijg ik door het ontmoeten van nieuwe mensen, het prachtige uitzicht en door het luisteren naar het nummer House every weekend van David Zowie op Spotify. Dit nummer heb ik daar veel gehoord, daarom heb ik hier dierbare herinneringen aan over gehouden. Nu ik terug ben, werk ik als online marketier bij Lead Tactics en ben ik nog steeds werkzaam bij Streetgasm. “

 

Friend & Friends: Full Moon

  • Zaterdag 29 Juli van 20.00 tot 2.00
  • Beachclub Leef
  • Kijkduin Strandslag 6

Kaarten zijn voor 10 euro aan de deur te koop. Graag van te voren mailen naar Mark Brouwers.

  • Mail: mark_brouwers@outlook.com

Neem je beste vrienden mee!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s