Uitgaansapp Nocto

Nocto is een uitgaansapp voor de IOS en Android die vanaf zaterdag gratis te downloaden is.

Nocto

Met de applicatie kan je zien welke uitgaansgelegenheden er in de buurt zijn en welke evenementen er zijn. Daarnaast kan je in deze applicatie real-time foto’s en video’s (insights) van verschillende locaties om je heen zien. Op deze manier kan jij een goede keuze maken naar welke uitgaanslocatie je gaat. Als jij binnen 100m van een uitgaanslocatie bent, kan je inchecken en jouw eigen insights uploaden. Wanneer jij een bericht upload of een andere gebruiker liked jouw insights, kan je Nocs verzamelen. Dit is de in-app valuta die jij op bepaalde locaties kan uitgeven aan bijvoorbeeld GRATIS drankjes, entree, wachtrijen, etc.

 

Nocto is op het moment al in 40+ landen actief met 4000+ aangesloten uitgaanslocaties. Mark Brouwers is de regiomanager van Nederland. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het concept ook in Nederland aan gaat slaan. Zo zegt Mark: “Wie houdt er nou niet van GRATIS deals tijdens het uitgaan”. 

De app is gratis te downloaden in de Playstore voor Android en in de Apple store voor IOS.

Meer informatie: www.noctoapp.com

~ Make nightlife great again ~

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s